Отборът на ОФК „Локомотив-Мездра“ успя да грабне трите точки насред

...
Отборът на ОФК „Локомотив-Мездра“ успя да грабне трите точки насред
Коментари Харесай

ФК „Локомотив“ /Мездра/ срази ФК „Локомотив“ /Дряново/ в сблъсъка на железничарите

Отборът на ОФК „ Локомотив-Мездра “ съумя да грабне трите точки посред Дряново след победа с 2:1 над другия дебютант в Северозападната Трета лига ОФК „ Локомотив “ - Дряново.
Играчите на Христо Коилов излязоха на терена в балканския град подготвени за борба. Още с първата си офанзива, „ локомотивци “ бяха на косъм от разкриване на головата си сметка, само че изстрелът на Румен Рангелов мина около страничния дирек на вратата на дряновци.
Последваха още няколко рискови положения, само че вратата на домакините оставаше суха.
В 20-ата минута Алексзандър Петров направи пробив по дясното крило и откри свободния в центъра Илия Илиев. Капитанът на мездренчани насочи топовен изстрел от към 30 метра, оставяйки вратаря на ФК „ Локомотив “ - Дряново в безпомощна обстановка и откри резултата в срещата.
Пресата на мездренските „ локомотивци “ продължи, като на три пъти върхът на мездренската офанзива Валдемар Стоянов остана на стрелкова позиция, само че спасяванията на вратаря на дряновци не разрешиха головата сметка да набъбне доста.
В 38-ата минута на срещата след неточност в защитата на ФК „ Локомотив “ - Дряново, Кирил Кръстев откри с прецизен пас Илия Илиев, който съумя да промуши топката зад защитната линия, където набиращият скорост Валдемар Стоянов прониза с воле вратаря на дряновци. До полувремето до по-интересни положения не се стигна.
През втората част на срещата пресата на мездренските футболисти продължи, изнасяйки нападението най-вече по крилата. Домакините се прибраха в своята половина и разчитаха най-вече на контра-атаки и статични положения.
В 58-ата минута на срещата, при изнасяне на топката в предни позиции от странично мятане, централният нападател на ФК „ Локомотив “ - Дряново Рачо Генков бе оставен непокрит и върна едно попадение, макар изцяло основателните искания на играчите на Христо Коилов за игра с ръка при преодоляването на топката от Генков.
Срещата се доигра при очевидно предимство от страна на мездренските „ железничари “, които до края на срещата продължиха нападателната си игра, само че до повече голове по този начин и не се стигна.
За тима на ОФК „ Локомотив-Мездра “ играха: Веселин Цветковски, Димитър Димитров, Любослав Петров, Камен Каменов, Алексзандър Петров, Румен Рангелов/60' Стелян Иванов/, Марио Иванов, Илия Илиев, Николай Михайлов/68' Иван Велчев/, Кирил Кръстев/83' Момчил Манчев/ и Валдемар Стоянов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР