Отборът на Нюкасъл постигна ценна домакинска победа с 1:0 над

...
Отборът на Нюкасъл постигна ценна домакинска победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Болезнен финален удар на свраките съкруши сините надежди

Отборът на Нюкасъл реализира скъпа домакинска победа с 1:0 над Челси. "Свраките " удържаха на "синия " натиск през целия мач и нанесоха своя заключителен удар в добавеното време на срещата, когато Айзък Хейдън донесе трите точки на своя тим.

90+4’ ⚽️ Isaac Hayden v Chelsea#NUFC https://t.co/6k7H69Q1ib pic.twitter.com/wDvqesrhtO
— Newcastle United FC (@NUFC) January 18, 2020
Челси контролираше събитията на терена през първата част и имаше много благоприятни условия да открие резултата, само че изпитваше проблеми в завършващата фаза.

Младоците Калъм Хъдсън-Одой и Мейсън Маунт се регистрираха с пропуски, откакто ударите им не попаднаха в очертанията на вратата.

В 22-ата минута Жоелинтон пропусна да открие резултата, откакто засече центриране и ударът му с глава рикошира в напречната греда.

В 34-ата Тами Ейбрахам доближи до топката след пас на Канте в наказателното поле, само че ударът срещна гредата, а при добавката опитът на Хъдсън-Одой бе блокиран от бранител.

Секунди по-късно Ейбрахам опита да засече пас на Рийс Джеймс, само че топката се озова право в ръцете на стража на "свраките ".

До края на първата част "сините " продължиха да владеят самодейността, само че по този начин и не съумяха да поразят вратата на Дубравка.

​ link1 " >  Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР