Отборът на Ню Орлиънс Пеликанс постигна успех у дома над

...
Отборът на Ню Орлиънс Пеликанс постигна успех у дома над
Коментари Харесай

Пеликанс загубиха Дейвис, но надиграха Тъндър

Отборът на Ню Орлиънс Пеликанс реализира триумф вкъщи над Оклахома Сити Тъндър със 131:122 в поредна среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация. Двубоят стартира по извънредно равносилен метод, като след края на първата четвърт резултатът бе еднакъв – 31:31. Втората не бе по-различна, като,,пеликаните “ въпреки всичко поведоха с три точки на огромната отмора. След нея те усилиха задатъка си, който в един миг доближи 17. До края на срещата,,гръмотевиците “ съумяха да създадат загубата си по-почетна, само че за повече нямаха сили.

Над всички за спечелилите бе Джулиъс Рандъл, който направи дабъл-дабъл – 33 точки и 11 битки, до момента в който Джру Холидей добави 32 точки. За гостите Ръсел Уестбрук удължи серията си от поредни трипъл-дабъли на 11, откакто приключи дуела с 44 точки, 14 битки и 11 асистенции. Пол Джордж добави 28, само че те се оказаха извънредно незадоволителни за възпитаниците на Били Донован.

Победата на играчите на Алвин Джентри пък се оказа пирова, откакто в края на втората четвърт огромната им звезда Антъни Дейвис напусна паркета с травма на рамото. Все още не се знае дали,,Веждата “ ще успее да се възвърне за неделния,,Мач на звездите “ в Шарлът. Ню Орлиънс остава 13-и на Запад, до момента в който за Оклахома това бе втора загуба в последните 10 мача в лигата, като те са на трета позиция в конференция.

В идващите си дуели след паузата за звездния уикенд Пеликанс гостуват на Индиана Пейсърс, до момента в който Тъндър одобряват вкъщи Юта Джаз. В останалите срещи от вечерта Орландо Меджик реализира пета поредна победа, откакто надигра безапелационно вкъщи Шарлът Хорнетс със 127:89, а Ню Йорк Никс прекъсна поредност от 18 поредни провали след триумф като посетител над Атланта Хоукс със 106:91. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР