Отборът на Несебър е потресен от разпространеното съобщение и глобата

...
Отборът на Несебър е потресен от разпространеното съобщение и глобата
Коментари Харесай

Клуб от Втора лига потресен: Такива като нас обират пешкира, а всички знаят истинските виновници

Отборът на Несебър е покъртен от публикуваното известие и санкцията от 10 хиляди лв., която Дисциплинарната комисия на БФС наложи на клуба. Причината е, че Европейската футболна асоциация е алармирала, че има подозрение за уговорени мачове от страна на Несебър и Оборище. Изпълнителният шеф на отбора от морето - Недялко Москов, съобщи пред Sportal.bg, че не може да повярва какво се случва, защото неговият тим е безупречен във всяко едно отношение. Босът на втородивизионния тим счита, че клубове като Несебър обират пешкира, с цел да се отклони вниманието от същинските виновници за " черното " тото.

" Всички в Несебър сме потресени от случилото се и не може да повярваме по какъв начин се работи против нас. Имало подозрения за мача с Оборище, защото имало залози за единица. Преди този мач Панагюрище имаше шест победи като хазаин, а ние - 5-6 провали като посетител. Поради тази причина най-нормалното нещо е хората да считат, че дуелът ще приключи в интерес на домакините. За какво е всичко това? Нали знаете, че мачът свърши 0:0. Прогнозата не са оправда, а в този момент ни постановат някаква санкция. Залозите били за единица, мачът свърши наедно, а те ни глобяват.

Това е скандално и ние не може да го приемем. Знаете ли, че след мача с Оборище персонално аз бях гневен от дейностите на реферите, които правеха всичко допустимо да оказват помощ на домакините. Тръгнах да се разправям, защото решенията им не бяха обективни, само че за наслада ме стопираха. Нека проверяват съдийската бригада. Преди това имало сигнал, че сме изгубили от Лудогорец. Голяма изненада, няма що. Доста тимове записват провали, когато играят против национали на България ", съобщи Москов.

" Подали сигнал против нас и незабавно ни показаха с пръст и ни постановиха санкция. Оставете на страна глобата, само че по този метод ни омаскаряват. Защо от Дисциплинарната комисия не направиха следствие преди да излизат с позиция? Искаме среща с управлението на БФС. Надявам се тя да се състои още в понеделник. Несебър се употребява с престиж и желаем неотложно да почистим името си. Затова ще сезираме Прокуратурата, с цел да започва следствие. Нека, в случай че има отговорни, да си понесат следствията. Нямаме никакво желание да обираме пешкира.

Разберете, с сходни нелепи и безпочвени обвинявания, се цели да се отклони вниманието от същинските виновници. Те се знаят кои са, само че всички мълчат. Затова желаеме да се намеси Прокуратурата. Така всички ще схванат, че Несебър е почтен. Ние постоянно играем почтено и в никакъв случай не погазваме разпоредбите. Нашият клуб е безупречен във всяко едно отношение.

Плащаме си в точния момент налозите и осигуровките. Инвестирали сме в базата и стадиона, и развиваме млади момчета. Кажете ми по какъв начин да взема някой млад футболист след тези декларация за подозрителен мач?! Няма да желаят да идват при нас. Ще създадем всичко допустимо да почистим името си. Другата седмица ще свикаме конференция в София ", сподели още пред Sportal.bg босът на Несебър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР