Oтборът на Natus Vincere спечели срещу Astralis в голямото дерби

...
Oтборът на Natus Vincere спечели срещу Astralis в голямото дерби
Коментари Харесай

Natus Vincere няма да сбърка срещу OG

Oтборът на Natus Vincere завоюва против Astralis в огромното дерби в Counter-Strike. Днес Олександър " s1mple " Косталиев и компания излизат за втори триумф на ESL Pro League против геймърите от OG, които бяха разрушени от mousesports. Формата на Na’Vi е повече от впечатляваща. Много мощно усещане прави играта на капитана Кирил " Boombl4 " Михайлов, който съумява да прави разликата в избрани моменти и да отваря играта на s1mple и еlectronic, които са звездите на състава. Крайният триумф за Natus Vincere e при коефициент 1.40 в efbet .

GGs @astralisgg! We are securing the series with a 2:1 score. #navination #ESLProLeague pic.twitter.com/T85ONnkLsA
— NAVI Live (@natusvincerelv) April 5, 2020
Втората борба от днешния ден в ESL Pro League е сред Astralis и Fnatic. Датските митове записаха проваляне от Natus Vincere, а шведите реализираха триумф над Faze. Този конфликт се явява извънредно значим за състава на Astralis, а те несъмнено имат преимущества пред Fnatic. В последния мач сред двата тима датчаните завоюваха повече от изрично. Това ще е и прогнозата през днешния ден. Краен триумф за Astralis при коефициент 1.50 в efbet .

Последната прогноза е от света на Dota2, а борбата е сред Virtus.Pro и Gambit Еsports. Това е един доста забавен мач, който ще се реши от дребните елементи. VP е любимец в срещата, като отборът завоюва първата си борба от група „ А “. Gambit пък позволи тежка загуба от Vikin.gg. Точно там се видяха и доста недостатъци в играта на състава, от които чудесно могат да се възползват и геймърите на Virtus.Pro. Победата за тях е при коефициент 1.60 в efbet .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР