Отборът на Наполи продължава с безупречното си представяне в италианското

...
Отборът на Наполи продължава с безупречното си представяне в италианското
Коментари Харесай

Победа номер 17 за Наполи в Серия А

Отборът на Наполи продължава с безупречното си показване в италианското футболно състезание.

" Небесносините " записаха петата си поредна победа в Серия " А " и общо 17-а през сезона в конкуренцията, налагайки се над Аталанта като посетител.

Лидерите в класирането стигнаха до най-малък триумф с 1:0, с гол на Дрийс Мертенс през второто полувреме.

 Снимка 335367
Източник:

Първата част от конфликта не убеди почитателите на Наполи, че отборът заслужава да завоюва трите точки, като на моменти личеше неустановеност в дейностите главно на бранителите на отбора.

В предни позиции пък шансът не беше на страната на атакуващите състезатели на спечелилите, които пропуснаха да излязат напред в резултата. Най-близо до откриващо попадение беше Дрийс Мертенс, чийто изстрел малко преди почивката мина покрай задачата.

Именно звездата на неаполитанци обаче блесна в поредна среща на състава си в 65-ата минута, когато даде по-скоро справедливо преимущество на тима си, с оглед представянето на единайсеторките през второто полувреме.

 Снимка 335370
Източник:

Нова смяна в резултата не беше записана и по този начин Наполи резервира върха в подреждането, като краткотрайно разполага с 4 точки задатък пред преследвача си Ювентус, който обаче не е изиграл дуела си от настоящия кръг. Аталанта е под номер 7.

 Снимка 335371
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР