Отборът на Наполи на практика изгуби шансове да се бори

...
Отборът на Наполи на практика изгуби шансове да се бори
Коментари Харесай

Наполи се прости с титлата след равенство с Торино

Отборът на Наполи на процедура изгуби шансове да се бори за купата в Серия А и короняса Ювентус, откакто направи тъждество 2:2 при семейството си на Торино в мач от 36-ия кръг на шампионата.

Вчера „ бианконерите “ взеха семейството си на Болоня с 3:1 и по този метод дръпнаха със седем точки пред преследвача си, който се нуждаеше от наложителна победа през днешния ден. На „ Сан Паоли “ възпитаниците на Мурицио Сари бяха по-активни в търсене на гола и поведоха в резултата в 25-та минута посредством Дрис Мертенс, само че 10 минути след почивката Даниеле Базели изравни. Капитанът на неаполитанци Марек Хамшик даде нова преднина на своите в 71-та минута, само че седем минути преди края на постоянното време Лоренцо Де Силвестри оформи крайното 2:2, като торинци се разписаха с единствените си два точни удара в дуела. По този метод те на процедура подариха купата на градския си противник Ювентус, който води с шест точки пред Наполи и има с 16 гола по-добра голова разлика. Това значи, че отборът на Масимилиано Алегри се нуждае от една точка в последните си два мача, с цел да стане публично първенец за седми следващ път.

В същото време тимът на Лацио направи тъждество 1:1 при семейството си на Аталанта и по този метод завърза борбата за топ 4. По-рано през днешния ден Интер разруши Удинезе с 4:0 като посетител и към този момент е единствено на две точки зад „ орлите “. Тази вечер Рома ще има късмет да измести градския си противник и да излезе на трето място в подреждането, в случай че завоюва гостуването си на Каляри. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР