Отборът на Нант шокира Монако с гол в последната секунда

...
Отборът на Нант шокира Монако с гол в последната секунда
Коментари Харесай

“Канарчетата” на Раниери шокираха Монако в последната секунда

Отборът на Нант шокира Монако с гол в последната секунда на срещата за триумф с 1:0 в мач от 15-ия кръг на Лига 1. Клаудио Раниери на процедура отхвърли някогашния си отбор от задачата за отбрана на купата на Франция, защото в случай че по-късно през днешния ден Пари Сен Жермен победи Троа, парижани ще имат задатък от 12 точки пред отбора от Княжеството.

Единственото попадение падна в 93-ата минута, когато Лима простреля неспасяемо Даниел Субашич. “Канарчетата” получиха право да изпълнят пряк-свободен удар. Първоначалното осъществяване се отби в стената, само че топката попадна у бразилеца, който с мощен шут я прати в мрежата.

По този метод Монако записа втора поредна загуба в Лига 1 след провалянето от ПСЖ преди няколко дни. Това е и трета поредна загуба във всички шампионати за отбора, което не се бе случвало от 2009 година насам. Играчите на Леонардо Жардим се смъкнаха до четвърта позиция в шампионата. Монегаските са с 29 точки - колкото има и третият Лион. Олимпик Марсилия пък е втори с 31. Нант от своя страна продължава с сполучливото си показване от началото на сезона и е пети с 26. Лига 1 15 кръг, сряда 29 ноември  Нант 1:0краен резулат  Монако
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР