Отборът на Монтана замина на лагер в Алания с група

...
Отборът на Монтана замина на лагер в Алания с група
Коментари Харесай

Феро взе 19 футболисти в Турция

Отборът на Монтана отпътува на лагер в Алания с група от 19 футболисти. В нея не попадна централният нападател Мирослав Антонов, който във вторник ще премине на ядрено-магнитен резонанс в столичната Военно-медицинска академия.

31-годишният таран се контузи в контролната среща с Витоша (Бистрица) предишния петък, само че отокът на лявото му коляно бе доста огромен и по тази причина чак в този момент ще се подложи на обширен медицински обзор. От стадион " Огоста " споделиха, че в случай че контузията му не е толкоз сериозна, Антонов ще се причисли към отбора в турския курорт.

Там един от любимците за промоция в Първа лига ще се готви до 9 февруари и ще изиграе пет контролни срещи. На 27-ми монтанци ще се изправи против съветския ФК Краснодар, а на 8 февруари ще премерят сили с полския Стал (Мелец). Имената на останалите противници към момента не са ясни.

Групата на Монтана за лагера в Алания (22 януари - 9 февруари):

Вратари : Ивайло Василев, Марин Орлинов (Ботев Гълъбово);
Защитници : Иван Михов, Владимир Айтов, Стефан Цонков, Тодор Колев, Кристиян Димитров;
Полузащитници : Йордан Йорданов, Даниел Васев, Александър Манолов, Християн Илиев, Борислав Дамянов, Даниел Георгиев, Борислав Балджийски, Иван Коконов, Айкут Рамадан, Сава Савов;
нападатели: Атанас Илиев, Сергей Георгиев.
Старши треньор : Ферарио Спасов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР