Отборът на "Монтана" ще нощува в столичния хотелски комплекс „Жасмин”

...
Отборът на "Монтана" ще нощува в столичния хотелски комплекс „Жасмин”
Коментари Харесай

Футболистите на Монтана тренират тази вечер на стадиона на НСА

Отборът на "Монтана " ще нощува в столичния хотелски комплекс „ Жасмин” преди мача с ЦСКА 1948. Двата тима излизат един против различен на националния стадион „ Васил Левски” в понеделник, от 18 часа. Срещата е от IV кръг на шампионата на Втора лига и ще бъде излъчена директно по Диема спорт. По същото време през днешния ден монтанци ще създадат една подготовка въз основата на НСА.
„ В предходните две гостувания не бяхме на равнище, само че се надявам този път да играем по този начин, както при домакинската победа с 3:0 над столичния "Локомотив " и да си тръгнем с трите точки от София”, съобщи президентът на клуба Румен Панайотов. "Монтана " и ЦСКА 1948 изиграха една контрола през лятото, която бе извоювана от монтанци с 1:0 с гол на Атанас Илиев.
Старши треньорът на "Монтана " Ферарио Спасов върна още веднъж в групата за идната среща полузащитника Айкут Рамадан, а за първи път в нея попадна и опитният бранител Румен Трифонов. Извън 18-те за първи път от началото на сезона пък останаха две от новите попълнения в лятната селекция на северозападния отбор Никола Гавов и Димитър Георгиев. Друг от новите Николай Цветков-Демона също чака новият му тим да завоюва. Юношата на "Бдин " (Видин) мина на стадион „ Огоста” точно от ЦСКА 1948, от където бе освободен откакто изкара цялата лятна подготовка с този тим.
„ Няма смисъл да се връщам обратно за какво си потеглих, само че в "Монтана " се усещам добре, съотборниците ми са класни футболисти и е време към този момент да запишем първа победа на непознат терен”, съобщи 31-годишният нападателен полузащитник.

Групата на "Монтана " за мача с ЦСКА 1948
вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов;
бранители: Даниел Георгиев, Иван Михов, Стефан Цонков, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Галин Ташев, Васил Попов;
полузащитници: Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Айкут Рамадан, Димитър Илиев, Николай Цветков;
нападатели: Сергей Георгиев, Тони Тасев, Атанас Илиев, Владислав Мисяк.
Ст. треньор: Ферарио Спасов.
Контузен: Мирослав Антонов.
Наказани: няма.
Вероятен състав: Ивайло Василев, Даниел Георгиев, Иван Михов, Галин Ташев, Стефан Цонков,Димитър Илиев, Сергей Георгиев, Айкут Рамадан, Атанас Илиев, Николай Цветков, Тони Тасев.
Главен арбитър: Георги Димитров.
Асистенти: Борислав Колев, Пламен Ванков.
Четвърти арбитър:Благой Манов.
Съдийски наблюдаващ:Деница Крумова.
На 20 август, понеделник, от 18 часа.
Пряко в ефира на Диема спорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР