Отборът на "Монтана" отново е втори в подреждането на Втора

...
Отборът на "Монтана" отново е втори в подреждането на Втора
Коментари Харесай

Монтана си върна второто място след обрат срещу Литекс за 2:1

Отборът на "Монтана " още веднъж е втори в подреждането на Втора лига. Футболистите на Атанас Атанасов реализираха победа с 2:1 против "Литекс " в Ловеч, което ги изведе пред "Арда " (Кърджали) и ЦСКА 1948. "Оранжевите " откриха резултата в десетата минута посредством Георги Иванов, само че гостите доближиха до поврат посредством някогашните футболисти на ЦСКА Николай Цветков и Йордан Йорданов.
Първата част стартира с неочакван шут на Георги Иванов от "Литекс ". Халфът на домакините получи кулоар за пукотевица и с мощен патрон от към 25 метра опъна мрежата зад вратаря Ивайло Василев - 1:0 за "оранжевите ". Последва стабилизиране в редиците на "Монтана ", с цел да пристигна 32-ата минута, когато Николай Цветков изравни резултата от близко. Странно Демона не изрази наслада след своето попадение. Няколко минути по-късно "Литекс " можеше още веднъж да поведе, само че Василев съумя да отбие изстрел с глава на нападател на домакините. В добавеното време момчетата на Живко Желев разиграха във и към наказателното поле на "Литекс ", а Йордан Йорданов приключи офанзивата с прецизен удар - 2:1 за "Монтана ".
През второто полувреме темпото спадна и играта стана безгрижна. На няколко пъти играчите в синьо сътвориха няколко по-опасни разбърквания пред вратата на "Литекс ", само че трети гол не падна. Играчите от Ловеч пък по този начин и не съумяха да затруднят стража Василев. Така триумфът отиде на сметката на "Монтана ".

"Литекс " - "Монтана " 1:2

1:0 Г. Иванов (10)
1:1 Цветков (32)
1:2 Йорданов (45)

Стартови сформира:
"Литекс ": Петров, Мицаков, Борисов, Митков, Ганев, Ив. Иванов, Капитанов, Г. Иванов, Йорданов, Янков, Митрев
"Монтана ": Василев, Д. Георгиев, Михов, Ташев, Айтов, Йорданов, Д. Илиев, Дамянов, Ат. Илиев, Цветков, Тасев
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР