Отборът на Монпелие взе ценни и неочаквани три точки в

...
Отборът на Монпелие взе ценни и неочаквани три точки в
Коментари Харесай

Монпелие смълча Алианц Ривиера в края

Отборът на Монпелие взе скъпи и непредвидени три точки в гостуването си на един от кандидатите за призовите места и евротурнирите отбор на Ница. Единственото попадение означи Флорен Молле минута преди да изтече постоянното време на срещата.

Амин Гуири имаше късмет да открие малко след 10 минути игра, само че ударът му от близко мина над вратата. След към половин час игра Атал стреля, след което се получи подъл рикошет, само че топката кацна на мрежата зад вратата на Омлин.

Нулевото тъждество се резервира до почивката, само че незабавно след началото на втората част Гуири имаше нов късмет, той обаче стреля в центъра на вратата. Марио Лемина пък разтресе напречната греда в 55-ата минута. Халфът получи пас от своя сътрудник в средата Кефрен Тюрам, залъга неприятелски футболист и потърси далечния ъгъл, само че за негово злощастие топката бе малко по-висока от нужното.

Минута преди приключването на постоянните 90 минути Монпелие провежда хубава офанзива и Молле бе открит добре в наказателното. 29-годишният французин не се поколеба нито за момент и с едно допиране насочи точно топката в мрежата, с което донесе триумфа на своите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР