Отборът на Монако затвърди добрата си форма, като постигна победа

...
Отборът на Монако затвърди добрата си форма, като постигна победа
Коментари Харесай

Монако излезе на второ място във Франция засега

Отборът на Монако затвърди положителната си форма, като реализира победа като посетител на Брест с 2:1. Александър Головин откри резултата за монегаските в 39-ата минута. Двадесет минути преди края Мирон Боадю направи 2:0 за Монако, а до края домакините съумяха да вкарат единствено почетно попадение, което бе дело на Жереми Льо Дуарон. С трите точки отборът на Монако се изкачи на второ място във краткотрайното класиране, само че и има мач повече от Олимпик Марсилия, който играе късно довечера.

Лориен се наложи с класическото 3:0 над Аячо. Домакините поведеха с 2:0 още през първото полувреме с попадения на Бамба Диенг от дузпа и Ромен Февър. След почивката се разписа и Жулиен Понсо. Лориен се изкачи до седмо място в класирането, до момента в който Аячо се свлече на предпоследната 19-а позиция.

Рен се наложи над Клермон с 2:0 като хазаин. И двата гола за бретонците вкара Арно Калимюендо - по един във всяко полувреме. С триумфа Рен съумя да изпревари Лил и към този момент е на пето място в таблицата.

Монпелие завоюва скъп триумф над Троа като посетител с 1:0. Единствения гол за отбора от Южна Франция вкара тунизийският национал Вахби Хазри с последната минута на мача. И двата тима приключиха с човек по-малко на терена, като първо бе изпъден Ндиго Яде от Троа, а шест минути по-късно червен картон получи и Тежи Савание от гостите.

Срещи от 24-ия кръг в шампионата на Франция по футбол, Лига 1:

Пари Сен Жермен - Лил - 4:3
Лориен - Аячо - 3:0
Брест - Монако - 1:2
Рен - Клермон - 2:0
Троа - Монпелие - 0:1





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР