Отборът на Монако успя да се спаси от загуба при

...
Отборът на Монако успя да се спаси от загуба при
Коментари Харесай

Фалкао спаси точката за Монако

Отборът на Монако съумя да се избави от загуба при гостуването си на Анже в мач от 27-ия кръг на Лига 1. Монегаските губеха с 0:2 на почивката, откакто Флавиен Тет се разписа на два пъти за отбора от Източна Франция. Първо в 22-ата минута, а по-късно и в самия завършек на полувремето. Веднага след подновяването на играта Монако съумя да понижи. Радамел Фалкао се разписа след пас на Александър Головин. Десетина минути преди края колумбиецът съумя да изравни, като осъществя дузпа, с което и избави точката за гостите.

След равенството Монако удължи серията си от мачове без загуба на пет срещи. В класирането играчите на Леонардо Жардим са на 16-а позиция с 26 точки. Опасната зона към момента е близо, само че - шест точки, само че към този момент почитателите на отбора гледат по-оптимистично към остатъка от сезона. Анже от своя страна е 12-и с 34.

При същия резултат приключиха и Реймс и Амиен. Гостите поведоха с 2:0 до почивката след попадение на Муса Конате и автогол на Юнис Абделхамид. След почивката обаче Булайе Диа и Матийо Кафаро донесоха точката на домакините. По този метод Реймс е на пета позиция с 42 точки, до момента в който Амиен е 17-и с 25. Лига 1 27 кръг, събота 2 март  Анже 2:2краен резулат  Монако
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР