Отборът на Монако победи с 3:2 Рен в домакинска двубой

...
Отборът на Монако победи с 3:2 Рен в домакинска двубой
Коментари Харесай

Монако отбеляза в края и удължи страданията на Рен

Отборът на Монако победи с 3:2 Рен в домакинска дуел от 10-ия кръг на Лига 1. Срещата бе извънредно вълнуваща и приключи с общо 5 попадения. Резултатът бе открит в самото начало на дуела от Уисам Бен Йедер, малко по-късно гостите изравниха посредством Фаиту Мауаса. В началото на втората част цялостният поврат стана действителност след гол на Адриен Хуну. В 56-а минута обаче домакините изравниха с попадение на Ислам Слимани. В добавеното време "монегаските " стигнаха до трите точки, с помощта на Бен Йедер.

Още в 3-ата минута Уисам Бен Йедер даде преднина на Монако с кинжален удар наоколо до вратата.

Гостите обаче не изгубиха централизация и единствено няколко минути по-късно обаче съумяха да изравнят посредством Фаиту Мауаса.

В първите минути на втората част Рен направи цялостния поврат действителност, откакто Адриен Хуну добута топката в противниковата мрежа след груба неточност на Хил Диас при осъществяване на директен свободен удар.

В 56-ата минута домакините възвърнаха равенството, откакто Ислам Слимани се възползва от превъзходен пас на резервата Сеск Фабрегас и преодоля съперниковия вратар.

В добавеното време на вълнуващия дуел Монако стигна до крайния триумф, с помощта на Бен Йедер, който с воле се разписа за повторно в срещата и завоюва трите точки за своя тим.

Така Монако се изкачи до 14-ото място в класирането с актив от 12 точки, а Рен, който има същия брой точки, само че е с по-добра голова разлика, е 12-и след деветия си следващ мач във всички шампионати без победа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР