Отборът на Монако иска да привлече в редиците си бранителя

...
Отборът на Монако иска да привлече в редиците си бранителя
Коментари Харесай

Монако поглежда към защитник на Тотнъм

Отборът на Монако желае да притегли в редиците си бранителя на Тотнъм Серж Орие през летния трансферен прозорец, твърди Sky Sports.

27-годишният десен бранител е първи избор в състава на Жозе Моуриньо и записа 35 участия във всички шампионати за тима на “шпорите” през този сезон. След напускането на Киърън Трипиър в посока Атлетико Мадрид през предишното лято и отдаването чартърен на Кайл Уокър-Питърс в Саутхамптън през януари Орие остана един от дребното крайни бранители в Тотнъм и се трансформира в основна фигура за тима. Въпреки това той бе покрай овакантяване на Лондон през предишното лято и не би било изненадващо, в случай че желае да го стори още веднъж.

Монако, който приключи девети във към този момент завършилата френска Лига 1, търси укрепване на поста десен краен бранител, откакто бъдещето на Джибрил Сидибе остава неразбираемо. Французинът се чака да напусне тима, като Милан остава главният претендент за подписа му, което от своя страна би означавало, че Монако може да направи първата крачка за привличането на Орие.

Защитникът мина в Тотнъм през лятото на 2017-а, когато дойде от Пари Сен Жермен и оттогава до момента има 3 гола и 9 асистенции за клуба от Лондон. Жозе Моуриньо надали ще желае да се раздели с един от главните си играчи, като също по този начин се чака “шпорите” да имат сложен летен трансферен прозорец след рецесията с ковид.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР