Отборът на Министерството на финансите (МФ) и приятели победи и

...
Отборът на Министерството на финансите (МФ) и приятели победи и
Коментари Харесай

Топчо помага на финансисти срещу земеделци

Отборът на Министерството на финансите (МФ) и другари победи и в мача-реванш отбора на Министерството на земеделието и храните (МЗХ). За разлика от преди две седмици, в този момент финансистите не оставиха късмет на сътрудниците си и ги разгромиха с 8:2. Ново звездно наличие съпътстваше футболната среща. Гост в състава на финансистите бе легендата на Левски Елин Топузаков. Това е следващата футболна звезда, която дебаркира при финансистите за даден мач. До преди месец с тях игра и различен някогашен национал Благой Георгиев, като с негово присъединяване финансистите записаха единствено победи.

В течение на годините на техните предложения са откликвали митове като Пламен Николов - Пинко, Емил Кременлиев, Даниел Боримиров, Владимир Манчев, Александър Тунчев, Георги Иванов - Гонзо, Валери Божинов, Венци Христов и други.

Топузаков, който има на сметката си 30 мача с националната фланелка, се включи с голямо предпочитание и себераздаване, което му се отплати с три гола във вратата на земеделците. Въпреки пределната мотивация на играчите на Министерство на земеделието и храните, те бяха безусловно пометени от Топчо, Кирил Евтимов и компания, като с изключение на тях с елегантни отигравания се отличиха Ники Вучев и Валери Владимиров-Шуменският Деко. Очевидно капитанът на земеделците Миро Панков не е имал задоволително време за тактически анализи и тренировки, както се беше заканил и в този момент потопен в размишления занапред ще проучва тежката загуба от финансистите.

По традиция двата тима се събраха дружно след мача и до късно разясниха футболните материи с дългогодишния капитан на Левски. МФ и другари беше в състав: Кирил Евтимов, Добромир Луканов, Николай Вучев, Валери Владимиров, Елин Топузаков и на вратата безгрешният Диян Стоилов. Реализатори за МФ: Елин Топузаков–3 гола, Валери Владимиров 3-гола, Кирил Евтимов и Ники Вучев по 1 гол. За земеделците точни бяха Миро Панков и Борислав Асенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР