Отборът на Милан постигна много важна победа след инфарктен развой

...
Отборът на Милан постигна много важна победа след инфарктен развой
Коментари Харесай

Трилър в Милано класира Милан напред в Лига Европа

Отборът на Милан реализира доста значима победа след инфарктен процес против Селтик и на процедура си капарира място в елиминациите на шампионата Лига Европа. Това стана, откакто „ росонерите” трябваше да покриват два гола пасив от шотландския гранд, само че в последна сметка Милан взе трите точки вкъщи с победа 4:2. Том Рогич даде задатък на Селтик след седем минути, а в 14-ата Одсън Едуард удвои задатъка за „ детелините”.

В рамките на две минути през първото полувреме „ росонерите” изравниха резултата, откакто Хакан Чалхааноглу в 24-ата и Саму Кастийехо в 26-ата направиха резултата 2:2. Това като че ли срина играчите на Нийл Ленън, които изиграха второто полувреме на „ Сан Сиро” със смирено въодушевление, а Милан наниза още два гола посредством Йенс Хауге в 50-ата и Брахим Диас в 82-ата минута.

Така Милан към този момент има 10 точки и е втори, на точка за водача Лил, който е с 11. Третият Спарта Прага е с шест точки и не може да задмине втория Милан, а последният Селтик е със скромния актив от една точка.

link1 " >
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР