Отборът на Мерцедес въведе първите по-сериозни подобрения по W14 в

...
Отборът на Мерцедес въведе първите по-сериозни подобрения по W14 в
Коментари Харесай

От Мерцедес обещаха още много подобрения за W14

Отборът на Мерцедес вкара първите по-сериозни усъвършенствания по W14 в хода на уикенда за Гран При на Монако предходната седмица.

Въпреки че трасето в Княжеството не е най-оптималното, на което да се вкарват нови съставни елементи от Мерцедес нямаха огромен избор след анулирането на Гран При на Емилия-Романя. Оригинално частите, което бяха употребявани за първи път преди седмица трябваше да създадат своя дебют на „ Имола “, където отборът от Бракли да събере по-точни данни за тяхното показване.

И макар неналичието на съответни стойности за напредъка техническият шеф на Мерцедес Джеймс Алисън съобщи, че тимът ще продължи работата по идващите си планувани усъвършенствания, които би трябвало да бъдат въведени в хода на идващите седмици. Той също по този начин регистрира, че идната този уикенд Гран При на Испания ще даде на Мерцедес по-точни данни за представянето на новите съставни елементи, измежду които бяха и новите въздушни кутии.
 Хамилтън: Ще научим повече за подобренията в Барселона Хамилтън: Ще научим повече за подобренията в Барселона
„ Определено ще се настаним комфортно и ще забележим какво ни донесе пакетът от Монако на една по-нормална писта. Но в същото време ние продължаваме работата си по идващите усъвършенствания.

„ Ще имаме дребни новости в Барселона и доста други неща в идващите надпревари. Не можем да си позволим да вършим всичко поредно. Въпреки че в това има една академична непорочност, този способ е доста муден “, изясни Алисън.

„ Подобренията ще продължат да идват. Надяваме се, че с подобренията от Монако ние създадохме една добра база, която да надградим в идващите надпревари до лятната пауза, а и по-късно “, добави още британецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР