Отборът на Марсилия надви Бордо с 3:1 в двубой от

...
Отборът на Марсилия надви Бордо с 3:1 в двубой от
Коментари Харесай

Марсилия с поредна решителна стъпка в гонитбата на ПСЖ

Отборът на Марсилия надделя Бордо с 3:1 в дуел от 17-и кръг на Лига 1. Резултатът бе открит в 31-ата минута от Джош Маджа. В началото на втората част Джордан Амави осъществя за 1:1, а няколко минути по-късно Марсилия оформи цялостния поврат след попадение на Морган Сансон. В добавеното време Неманя Радонич направи успеха на домакините още по-изразителна, реализирайки за 3:1.

Срещата стартира нападателно, като още в 13-ата минута гостите имаха късмет да открият резултата, само че Джош Маджа изпрати топката право в ръцете на Стин Манданда.

В 21-ата минута пристигна и първата действителна опция за Марсилия, която обаче бе пропиляна от Валентин Ронже, чийто удар бе блокиран от противниковата отбрана.

В 31-ата минута Маджа насочи брилянтен пас към Ясин Адли, който с прословут удар изпрати топката право в мрежата на Манданда. с цел да изведе гостите напред в резултата.

До края на първата част не се случи нищо забавно и резултатът се резервира 0:1.

В началото на второто полувреме обаче Марсилия възвърне равенството посредством Джордан Амави, който засече топката от ъглов удар и с прецизен изстрел с глава я изпрати в мрежата на съперника.

В 60-ата минута Морган Сансон се измъкна ловко зад съперниковата отбрана и с прелестен удар от границата на наказателното поле изпрати топката в мрежата на Беноа Костил.

В добавеното време на срещата Неманя Радонич означи за 3:1, откакто невъзмутимо трансферира топката зад Беноа Костил.

Това бе и последната рискова обстановка за срещата, след която тимът на Марсилия остана на втората позиция, само че се приближи единствено на 5 точки до водача ПСЖ, който обаче е с мач по-малко. Бордо пък е на пета позиция с 26 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР