Отборът на „Марица“ заминава на лагер в Турция. В понеделник

...
Отборът на „Марица“ заминава на лагер в Турция. В понеделник
Коментари Харесай

В понеделник Марица заминава на лагер в Турция

Отборът на „ Марица “ отпътува на лагер в Турция. В понеделник сутринта отборът ще отпътува от Пловдив с рейс за Истанбул, от където ще продължи със аероплан за Анталия.

Там „ жълто-сините “ ще останат до 5 февруари, като ще бъдат настанени в хотел Sherwood Exclusive Lara. По време на престоя си в турския курорт „ Марица “ ще изиграе четири контролни срещи. Първата от тях ще бъде на 27 януари против „ Каспий “ (Актау), който се състезава в казахстанската Премиер лига. В две от другите другарски срещи маричани ще срещнат съветските „ Том “ (Томск) и „ Ротор “ (Волгоград), като дуелите ще се играят надлежно на 1 и 4 февруари. Четвъртата контрола към момента се прецизира.

След завръщането си в Пловдив „ Марица “ ще изиграе още една контролна среща – на 12 февруари. Съперник в нея ще бъде „ Ботев “, а дуелът ще се изиграе въз основата на „ канарчетата “ в квартал „ Коматево “. Шампионатът във Втора лига се възобновява на 19-ти февруари. В първия си формален мач за годината „ Марица “ гостува на „ Струмска популярност “ (Радомир).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР