Отборът на Марица (Пловдив) вече е във френския фестивален град

...
Отборът на Марица (Пловдив) вече е във френския фестивален град
Коментари Харесай

Шампионките от Марица вече са в Кан

Отборът на Марица (Пловдив) към този момент е във френския фестивален град Кан и се готви старателно за първия си мач от Шампионската лига за сезона. Шампионките на България излизат против шампионките на Франция РК Кан (Кан) във вторник, 19 ноември, от 21:30 б.в. в зала Пале де Виктоар.
 Марица се оправи елементарно със Славия
Марица се оправи елементарно със Славия

Пловдивчанки се постановиха с 3:0 над столичанки

В групата е и президентската двойка на клуба Илия и Емилия Динкови, които за първи път пътуват с тима за мач от Шампионската лига с тежкото задължение да донесат шанс на Марица за първа победа като посетител в груповата фаза на най-престижния европейски клубен шампионат.

Жълто-сините потеглиха от Пловдив в ранната заран през днешния ден и след два къси полета през Виена до Ница дойдоха безметежно и се настаниха в хотела си в Кан, като Лазурният бряг ги посрещна с тъмно време и лек дъждец. След дребна отмора, девойките на Владимир Орлов отпътуваха за залата, където направиха 30-минутен фитнес преди да тестват с двучасово занятие и самия терен, на който ще се организира значимият мач на следващия ден вечер. Преди тренировката в залата ги посрещна българската националка и някогашна волейболистка на Марица Мира Тодорова, която в този момент пази цветовете на РК Кан.

Всички налични 13 волейболистки на българския отбор са в положително здравословно положение и чакат с въодушевление първата среща от Група Е на Шампионската лига.

Двубоят РК Кан - Марица на 19 ноември е бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3, както и онлайн по EuroVolleyTV.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР