Отборът на Марица (Пловдив) постигна 5-ата си поредна победа от

...
Отборът на Марица (Пловдив) постигна 5-ата си поредна победа от
Коментари Харесай

Марица отнесе Славия в женското първенство

Отборът на Марица (Пловдив) реализира 5-ата си поредна победа от началото на сезона в женската " Демакс " Лига и се изкачи на 4-ата позиция във краткотрайното класиране. Днес следобяд в зала " Сила ", шампионките надиграха досегашния четвърти – Славия, с 3:0 (25:16, 25:13, 25:15) след тъкмо час игра и ги изпревариха в таблицата.

Очаквано, дуелът сред " жълто-сини " и " бели " мина без особена конспирация. Домакините преобладаваха и в трите гейма, спечелвайки ги с безапелационен резултат, а страши треньорът Лазар Лазаров даде късмет и на по-младите си състезателки да понатрупат игрови опит. Една от тях, 19-годишната Златина Друмева, направи победната точка в мача с блок-аут.

В петте си срещи дотук пловдивчанки са с цялостен актив от 15 точки и 15:1 гейма. Пред тях в класирането са Казанлък Волей със 7 победи от 10 мача и ЦСКА и Берое (Стара Загора) с по 6 победи от 9 мача. Славия е на 5-о място с 4 победи от 10 срещи.

Утре, (17 февруари) от 16,30 часа още веднъж в зала " Сила " при закрити врата, Марица посреща ЦСКА в търсене на 6-ата си победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР