Отборът на Марек отново изглежда като отбор, който е готов

...
Отборът на Марек отново изглежда като отбор, който е готов
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Първенството отдавна не е било толкова интересно

Отборът на Марек още веднъж наподобява като тим, който е подготвен да вземе интензивно присъединяване в борбата за призовите места. Тимът от Дупница е на шесто място в класирането, само че с Виктор Карагьозов всички в клуба са спокойни, че дупничани са на верния път.

"Първенството е много изравнено, много тимове са близо като благоприятни условия. Това състезание дълги години не е било толкоз забавно. Предстоят много мачове, само че мисля, че до последния мач няма да се знае какво ще бъде класирането. Видяхме, че тези, които бяха оповестени като водачи, също имат съмнения. В този ред на мисли не мога да кажа какво ще бъде класирането, само че ще бъде много оспорвано ", съобщи наставникът на марек Виктор Карагьозов.

"Имахме неуверени мачове, като този с Добруджа, последния ни мач. Това са мачовете, в които не дадохме това, което имаме като благоприятни условия. Но си знаем проблемите и плюсовете, имаме запаси, които да поправяме, с цел да бъдем по-категорични. "

Последният дуел на ВК Марек за календарната година е против ЦСКА, а треньорът на дупничани чака сложен дуел.

"ЦСКА е извънредно стойностен състав, с изявени футболисти. Да, имат съмнения, само че в селекцията им има много надарени момчета, тъй че чакам много оспорван мач. Ако не сме пределно мобилизирани, ще бъде доста тежко. Има известна отмалялост в нас, само че се надяваме да изиграем мача по най-убедителния метод. В залата ни играем добре, готвим се, ще се опитаме да излезем с чест от този мач. "

Волейболистът на Марек Илиян Преспов също разяснява упованията си от конфликта.

"В никакъв случай не би трябвало да има подценяване, би трябвало да се хвърлим оптимално и да се опитаме да спечелим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР