Отборът на Манчестър Юнайтед ще започне преговори с Атлетико Мадрид

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще започне преговори с Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Ман Юнайтед набеляза кого да вземе, ако Погба си тръгне

Отборът на Манчестър Юнайтед ще стартира договаряния с Атлетико Мадрид за възможен трансфер на Саул Нигуес, в случай че Пол Погба реши да напусне „ Олд Трафорд “, написа „ Daily Star “. Френският полузащитник би трябвало да се върне към предсезонната подготовка на „ алените дяволи “ тази седмица, като бъдещето му в клуба продължава да е нестабилно.

В последните седмици медиите на Острова пишат, че Погба е отхвърлил предлагането за нов контракт и може да напусне през лятото, като любимец за подписа му се смята френският вицешампион Пари Сен Жермен.

Man Utd ready to pounce for Saul Niguez if Paul Pogba quits this summer

✍️

— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Ако в последна сметка халфът напусне, то от Юнайтед ще насочат всичките си старания към привличането на звездата на Атлетико Мадрид Саул. „ Дюшекчиите “ са подготвени да се разделят с испанския национал за към 50 милиона паунда, изключително, откакто привлякоха Родриго де Пол от Удинезе като негов заместител.

Ман Юнайтед също има интерес към капитана на Уест Хем Деклан Райс, само че „ чуковете “ са оповестили, че нямат желание да пуснат британския национал, в случай че не получат най-малко 100 милиона английски лири.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР