Отборът на Манчестър Юнайтед ще има нов мениджър от лятото,

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще има нов мениджър от лятото,
Коментари Харесай

Тен Хаг изумил ръководството на Манчестър Юнайтед

Отборът на Манчестър Юнайтед ще има нов управител от лятото, като съвсем несъмнено това ще бъде актуалният старши треньор на Аякс Ерик загар Хаг. Той е определен пред редица претенденти, измежду които и наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино. По-рано и двамата бяха интервюирани за работата на „ Олд Трафорд “, където са останали доста впечатлени от визията на 52-годшния нидерландец.

Сега „ Sun “ разкрива любопитни елементи към самото изявление с двамата съществени претенденти. Тен Хаг е бил брутално прям с техническия шеф Дарън Флетчър и футболния шеф Джон Мъртоу, които са провели първото изявление с треньора на Аякс. Нидерландецът е изненадал съществено двамата, изказвайки почтено мнението си за много неща в клуба, които съгласно него не работят по този начин, както би трябвало.

Според източници, близки до „ Олд Трафорд “, Флетчър и Мъртоу са останали с усещането, че интервюираните са били те, а нe самият Тен Хаг. Няколко дни по-късно изпълнителният шеф на „ алените дяволи “ Ричард Арнолд е летял до Нидерландия за нова среща с претендент №1 за поста. На нея Тен Хаг също безусловно е разнищил настоящата организация в клуба, като най-критичен е бил към работата на скаутите и трансферната политика.

Манчестър Юнайтед похарчи към 1 милиард паунда за играчи през последните девет години, откакто сър Алекс Фъргюсън се отдръпна, само че все пак клубът е в нежелано положение като резултати и достижения.

Няколко дни след тези срещи шефовете на Юнайтед са били в съмнение дали да продължат с Тен Хаг, само че в последна сметка са стигнали до заключението, че тази откровена оценка и визията на нидерландеца за клуба са нещото, на което би трябвало да заложат. Освен това Тен Хаг е дал да се схвана, че не желае цялата власт, за каквото упорстваха да вземем за пример Луис ван Гаал и Жозе Моуриньо.

„ Sun “ прибавя, че интервютата с другия претендент – Маурисио Почетино, не са минали толкоз добре. Аржентинецът е наблягал главно на това какъв брой пари ще са му нужни, с цел да може да реконструира напълно състава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР