Отборът на Манчестър Юнайтед се върна на победния път, след

...
Отборът на Манчестър Юнайтед се върна на победния път, след
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед измъкна трите точки от Бърнли

Отборът на Манчестър Юнайтед се върна на победния път, откакто записа най-малък триумф над Бърнли с 1:0 като посетител в мач от шестия кръг на Висшата лига. " Червените дяволи " бяха в серия от три следващи загуби във всички шампионати, само че демонстрираха темперамент, с цел да вземат трите точки на " Търф Моор ".


Домакините, водени от Венсан Компани, започнаха решително дуела и бяха покрай гола в 17-та минута, когато удар на Зеки Амдуни срещна страничната греда на вратата, защитавана от Андре Онана, а малко преди този момент рисков изстрел на Амдуни с глава бе отразен от Онана. В 25-та минута почналият като титуляр за Юнайтед за първи път от близо девет години Джони Еванс вкара с глава след центриране от корнер на Серхио Регилон, само че попадението бе анулирано след интервенция на ВАР поради противоречива засада на Расмус Хойлунд.

Все отново играчите на Ерик загар Хаг съумяха да излязат напред тъкмо преди почивката, когато Еванс откри с акуратен дълъг пас капитана Бруно Фернандеш, който вкара с майсторски удар от воле по диагонала. След почивката Бърнли бе по-активен в търсене на изравнителен гол, само че гостите се защитаваха добре и не разрешиха рискове пред своята врата.

По този метод Манчестър Юнайтед записа трети триумф през сезона и се изкачи до осмо място в класирането с 9 точки, до момента в който Бърнли е на дъното без триумф и единствено с една точка в актива си.

В различен мач от събота Евертън записа първа победа през акция, откакто надделя Брентфорд с 3:1 като посетител. " Карамелите " към този момент са 15-ти с 4 точки, до момента в който Брентфорд има две точки повече. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР