Отборът на Манчестър Юнайтед с удоволствие би продал Кристиано Роналдо

...
Отборът на Манчестър Юнайтед с удоволствие би продал Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед пуска Роналдо при Дейвид Бекъм

Отборът на Манчестър Юнайтед на драго сърце би продал Кристиано Роналдо това лято, твърди италианският публицист Стефано Бенци. Съобщава се, че американският Интер Маями на Дейвид Бекъм се интересува от португалската суперзвезда.

Бенци съобщи пред „ Calciomercato “, че притежателите на Юнайтед от семейство Глейзър са загрижени, че няма да си съумеят да си върнат вложените в Роналдо пари предишното лято. 37-годишният футболист, който вкара 18 гола след завръщането си на „ Олд Трафорд “, сега взима по към 480 000 паунда на седмица. Това възлиза на невероятната заплата от 25 милиона паунда на година.

Роналдо има още една година от своя контракт с „ алените дяволи “. Съобщава се, че Глейзърс биха били прекомерно щастливи да се разделят с португалеца, което ще им даде повече пари да влагат в нови играчи през лятото, когато отборът има и нов управител, за който се твърди, че ще бъде Ерик загар Хаг.

Една евентуална дестинация пред Роналдо е точно Интер Маями. Отборът от МЛС към момента не е постигнал нещо значимо, макар че в отбора има футболисти като Блейз Матюиди и Гонсало Игуаин. Дейвид Бекъм, който е един от притежателите на клуба, има вяра, че Роналдо е идеалният човек, който да размени Игуаин в отбора на Фил Невил.

Смята се даже, че представителите на Роналдо към този момент са почнали договаряния за сходен трансфер в Америка. Изглежда и, че никой в ​ на „ Олд Трафорд “ няма да застава на пътя на Роналдо, в случай че Бекс насочи допустима оферта.

„ От моята американска преписка научих, че към този момент има заместител на Игуаин, който е не различен, а самият Роналдо. В момента се водят доста договаряния за привличането му в МЛС. Това би било добре пристигнала дестинация за играча, който е подготвен да напусне Европа. Има значима опция да отиде в Маями с Бекъм, който има положителни връзки с Юнайтед. Американците, които ръководят Юнайтед, на драго сърце биха се отървали от заплатата на Роналдо “, съобщи Стефано Бенци пред „ Calciomercato “.

‼ CMIT TV | Benzi: “Trattativa molto avviata”. ha scelto la nuova squadra ‼
— calciomercato.it (@calciomercatoit)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР