Отборът на Манчестър Юнайтед проявява интерес към нападателя на Трабзонспор

...
Отборът на Манчестър Юнайтед проявява интерес към нападателя на Трабзонспор
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с шокиращ интерес към издънка на Кристъл Палас

Отборът на Манчестър Юнайтед демонстрира интерес към нападателя на Трабзонспор Александър Сорлот. Норвежецът е прочут на почитателите на Висшата лига, откакто той игра до неотдавна с екипа на Кристъл Палас. В момента 24-годишният нападател играе под заем в турския клуб.

Голмайсторът изигра едвам 20 мача за Палас след присъединението си през 2018 година, като означи един път. В момента той обаче е в отлична форма, откакто се е разписал 19 пъти в 26 участия в турската Супер Лига.

Според турското издание „ Fanatak “ Юнайтед е един от няколкото ухажори на Сорлот и имат предпочитание да го привлекат през идващия трансферен прозорец. Палас заплати 9 милиона паунда за него през 2018. Според информациите италианските Милан и Наполи, както и немските колоси Байерн Мюнхен имат предпочитание да имат норвежеца в сформира си. Трабзонспор пък също желае да задържи нападателя.

Турският отбор може да закупи Сорлот за единствено 5,35 милиона английски лири в края на настоящата акция.

Манчестър Юнайтед сигурно ще търси нов нападател през лятото, като не е изключено да откупи и Одион Игало, който играе чартърен на „ Олд Трафорд “ от китайския Шанхай Шенхуа. Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд също си остава съществена трансферна цел на „ алените дяволи “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР