Отборът на Манчестър Юнайтед проучва възможността да използва Джеси Лингард,

...
Отборът на Манчестър Юнайтед проучва възможността да използва Джеси Лингард,
Коментари Харесай

Ман Юнайтед готов да даде Лингард на Уест Хем, но иска друг в замяна

Отборът на Манчестър Юнайтед изследва опцията да употребява Джеси Лингард, с цел да притегли звездата на Уест Хем - Деклан Райс. Не е загадка, че мениджърът на „ алените дяволи “ Оле Гунар Солскяер е обожател на капитана на „ чуковете “.

„ The ​​Athletic “ написа, че от Ман Юнайтед са подготвени да създадат директна замяна, която да прати 28-годишния Лингард за непрекъснато на „ Лондон Стейдиъм “, а в противоположна посока да потегли точно Райс.

Както е известно, Лингард мина в Уест Хем през януари чартърен и демонстрира, че е в сензационна форма. Той има 6 гола и 3 асистенции във Висшата лига за „ чуковете “. Мениджърът Дейвид Мойс желае да задържи Лингард и след края на сезона, а от това е подготвен да се възползват „ алените дяволи “.

Смята се, че от „ Олд Трафорд “ ще желаят към 30 милиона паунда за правата на Лингард. Но те биха могли да го употребяват и като разменна монета, с цел да подпишат с Райс. По тази причина 20-кратните първенци на Англия са подготвени да смъкнат от цената на Лингард.

В Ман Юнайтед виждат Райс като дълготраен заместител на 33-годишния Неманя Матич. Солскяер се надява да оформи стремително дуо в средата на терена с Райс и Скот МакТоминей.

Отборът на Челси, на който е младеж Райс, също обаче следи отдавна полузащитника и може да опита да си го върне през лятото, откакто не съумя да го стори преди година.

Manchester United set to explore prospect of signing Declan Rice in any talks over Jesse Lingard to West Ham in summer.

Moving parts here - targets in other positions + reluctance to sell - but Rice is under consideration.
— Laurie Whitwell (@lauriewhitwell)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР