Отборът на Манчестър Юнайтед продължи със слабото си представяне от

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължи със слабото си представяне от
Коментари Харесай

Дарби изхвърли Манчестър Юнайтед от Карабао Къп след драма на „Олд Трафорд“

Отборът на Манчестър Юнайтед продължи със слабото си показване от началото на сезона и отпадна още в третия кръг на Карабао Къп, откакто загуби от Дарби Каунти със 7:8 след осъществяване на дузпи.

Двубоят на „ Олд Трафорд “ събра още веднъж постигналите огромни триумфи в Челси Жозе Моуриньо и Франк Лампард, като рекордьорът по голове за „ сините “ от това лято е управител на „ овните “. Срещата стартира чудесно за домакините, които поведоха в резултата още в третата минута, когато Хуан Мата приключи технично отлична контраофанзива.

След гола „ алените дяволи “ се прибраха в своята половина, до момента в който играчите на Дарби умерено владееха топката и се опитваха да стигнат до изравнителен гол. Те реализираха това в 59-та минута, когато Хари Уилсън се разписа с свръхестествен изстрел от свободен удар. Осем минути по-късно вратарят на Юнайтед Серхио Ромеро игра с ръка отвън наказателното поле и получи пряк червен картон, а „ овните “ се възползваха от численото си предимство и в 86-та минута излязоха напред с гол на Джак Мариот.

Домакините обаче не се предадоха и в петата минута на продължението Маруан Фелайни изравни с глава след центриране на Диого Дало. По този метод се стигна до осъществяване на дузпи, като двата отбора вкараха по седем следващи изстрела от бялата точка, преди бранителят на Юнайтед Фил Джоунс да изпусне, което изпрати Дарби в идващия кръг на шампионата.

Напред продължава и отборът на Манчестър Сити, който победи Оксфорд Юнайтед с 3:0. За четвъртия кръг се класираха още Борнемут, Фулъм, Лестър Сити и Кристъл Палас. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР