Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да води преговори с Барселона

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да води преговори с Барселона
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед продължава преговорите за Де Йонг, но има две набелязани алтернативи

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да води договаряния с Барселона в опитите си да притегли Френки де Йонг. Пресата в Англия твърди, че двата отбора даже са постигнали кардинално съглашение за сумата по договорката, само че тя продължава да наподобява надалеч от вероятно довеждане докрай, защото има други аспекти за решение.

Една от най-големите спънки е неразрешените проблеми към дължимите от страна на испанците заплати към играча, а от друга голямата неизясненост към неговото предпочитание да играе на „ Олд Трафорд “.

По-рано през днешния ден пък стана ясно, че шефове на двата клуба са провели среща в заведение в каталунската столица. От Англия особено за това пристигнаха изпълнителният шеф на „ алените дяволи “ Ричард Арнолд и сътрудника му Джон Мъртоу, а от локална страна се появиха шефовете Матеу Алемани, Рафа Юст и съветникът на президента Жоан Лапорта - Жорди Кройф.

„ talkSPORT “ обаче оповестява, че шефовете на Ман Юнайтед имат лист с полузащитници, в случай че в последна сметка бъде преценено в избран миг, че договорката за Де Йонг не може да бъде осъществена. Рубен Невеш от Уулвърхемптън и Юри Тилеманс от Лестър Сити са двамата играчи, които евентуално ще бъдат мечтани като алтарнатива на нидерландеца.

Португалецът има контракт до лятото на 2024-а година, само че се счита, че управлението на „ вълците” са склонни да го пуснат против към 35 милиона паунда. Тилеманс, от своя страна, има единствено година от своя договор и също в британската преса се твърди, че „ лисиците “ биха се разделили с него против сума от порядъка на 25 милиона паунда. Интерес и към двамата играчи обаче има още от страна на Арсенал.

Man United have two Premier League midfielders on their back-up list if Frenkie de Jong transfer collapses, talkSPORT understands
— talkSPORT (@talkSPORT)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР