Отборът на Манчестър Юнайтед обяви първия си трансфер за това

...
Отборът на Манчестър Юнайтед обяви първия си трансфер за това
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед привлече Мейсън Маунт

Отборът на Манчестър Юнайтед разгласи първия си трансфер за това лято, като " алените дяволи " привлякоха британския национал Мейсън Маунт от Челси.

По информация на клуба договорът на Маунт ще бъде за пет сезона с опция за удължение с още една, а авторитетният публицист Фабрицио Романо към този момент разгласи, че договорката е на стойност 55 милиона паунда плюс 5 милиона под формата на бонуси.

" Никога не е елементарно да напуснеш клуба, в който си израснал, само че Манчстър Юнайтед ще бъде едно вълнуващо предизвикателство за идващия стадий от моята кариера. Изправял съм против този тим и знам какъв брой е мощен. Нямам самообладание да се причисля към този състава и неговия блян да печели титли ", показа Маунт пред уеб страницата на " алените дяволи "

" Всички виждате какви големи стъпки напред направи отбора при Ерик загар Хаг. Ние се срещнахме, обсъдихме неговите проекти и нямам самообладание за идващите няколко сезона. Много съм окуражен. Знам какво е чувството да печелиш огромни титли и ще дам всичко от себе си, с цел да го изпитам и в Манчестър Юнайтед ", добави той.

Вчера вечерта Мейсън Маунт се " сбогува " с почитателите на Челси с прочувствено видео, в което той благодари за поддръжката през всичките тези години. Английският национал бе част от лондончани в продължение на 18 години, откакто се причисли към академията на отбора през 2005-а година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР