Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля сериозно да прати оферта за

...
Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля сериозно да прати оферта за
Коментари Харесай

В Манчестър Юнайтед са сериозни: Готвят оферта за Мората

Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля съществено да прати оферта за нападателя на Атлетико Мадрид Алваро Мората, твърди италианският публицист Николо Шира. След като стана ясно, че Марко Арнаутович няма да премине на „ Олд Трафорд “, от управлението на „ алените дяволи “ са влезнали в контакт с сътрудника на Мората - Хуан Лопес.

Към момента обаче Атлетико отхвърля да се раздели с испанския национал, в случай че преди този момент не си обезпечи негов заместител.

През последните два сезона Мората игра чартърен в Ювентус, само че „ бианконерите “ не задействаха опцията за закупуване, която фигурираше в контракта му. Италианският гранд се надяваше да задържи Мората, само че против по-ниска сума.

Ситуацията се промени в последните седмици, най-много поради мощното показване на нападателя в контролите на Атлетико. Той даже осъществя хеттрик при успеха с 4:0 над някогашните си съотборници от Юве, а треньорът Диего Симеоне към този момент счита да разчита на него през сезона и даже е решил да го пусне като титуляр в мача против Хетафе от първия кръг на Ла Лига този уикенд.

are really interested in signing Alvaro from. Positive first talks with the agent Juanma Lopez. could sell him only after a signing of the another striker.
— Nicolò Schira (@NicoSchira)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР