Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля да привлече нападателя на Монако

...
Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля да привлече нападателя на Монако
Коментари Харесай

Интересно име в списъка на Манчестър Юнайтед за заместник на Роналдо

Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля да притегли нападателя на Монако Уисам Бен Йедер като заместител на Кристиано Роналдо. Легендарният португалец и петкратен притежател на „ Златната топка “, раздруса клуба предишния уикенд, откакто разгласи, че желае да напусне.

37-годишният Роналдо не се завърна за началото на предсезонната подготовка в понеделник, защото получи спомагателна отмора заради „ фамилни аргументи “. Вместо това той беше видян на националната подготвителна база на националния тим на Португалия в Лисабон. Той няма да бъде част и от турнето на „ алените дяволи “ в Азия и Австралия.

Сега „ Media Foot Marseille “ твърди, че в Юнайтед се интересуват от Бен Йедер, към който питане има и от Уулвърхемптън. 31-годишният френски национал е в чудесна форма за Монако след идването си от Севиля през 2019 година. Той означи 55 гола в последните две акции и има общо 73 гола в 124 изяви.

От 2010 година насам Бен Йедер има 164 гола и 50 асистенции в общо 347 мача. За съпоставяне Роналдо е отбелязал 384 гола в 391 изяви за същия интервал.

Man Utd 'identify perfect Cristiano Ronaldo replacement' and stats back it up
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР