Отборът на Манчестър Юнайтед има желание да започне преговори за

...
Отборът на Манчестър Юнайтед има желание да започне преговори за
Коментари Харесай

Ман Юнайтед продължава с акция нов договор

Отборът на Манчестър Юнайтед има предпочитание да стартира договаряния за нов контракт с Маркъс Рашфорд и Люк Шоу. По-рано беше обявено, че Бруно Фернандеш е дал единодушието за нов петгодишен договор със заплата от 12 милиона паунда годишно.

Фернандеш не е единственият състезател, който на „ Олд Трафорд “ желаят да обвържат с нов контракт. „ ESPN “ твърди, че идващите в листата са Рашфорд и Шоу, които биват обсъждани като основни играчи.

Ман Юнайтед продължава и с търсенето си нов непрекъснат управител, като Ерик загар Хаг, Маурисио Почетино, Луис Енрике и Жулен Лопетеги са измежду главните кандидати да поемат поста след края на сезона.

„ ESPN “ показва, че играчи като Фернандеш, Рашфорд и Шоу се смятат за значими членове на тима, като решението за удължаването на договорите им няма да зависи от това кой ще бъде идващият управител.

Говори се обаче, че Рашфорд е нерешителен във връзка с бъдещето си и не бърза да преподписва. 24-годишният състезател не е в най-хубавата си форма през този сезон и загуби мястото си в националния тим на Англия за другарските срещи против Швейцария и Кот д'Ивоар този месец. Нападателят, който е артикул на академията на Юнайтед, има 93 гола в 297 мача, само че му остава единствено една година от контракта по-късно лято.

През този сезон обаче Рашфорд има едвам пет гола в 26 мача във всички шампионати.

Шоу, който впечатли за Англия на миналогодишното европейско състезание, също се бори да покаже най-хубавата си форма, откакто беше прочут от Алекс Телес в титулярния състав на Юнайтед. Подобно на Рашфорд, левият бек също има единствено една година от контракта си след края на този сезон.

Manchester United 'plan' to hold Luke Shaw and Marcus Rashford contract talks.
— Man United News (@ManUtdMEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР