Отборът на Манчестър Юнайтед е склонен да продаде Антони Марсиал,

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е склонен да продаде Антони Марсиал,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед продава Марсиал само при едно условие

Отборът на Манчестър Юнайтед е податлив да продаде Антони Марсиал, само че единствено при едно изискване. “Червените дяволи” желаят да привлекат Иван Перишич от Интер преди да разрешат на френския нападател да премине в различен тим, твърди “Мирър”.

От Юнайтед упорстват да получат най-малко 70 млн. паунда за 22-годишния състезател и избират той да заиграе в задграничен клуб, макар интереса на Челси и Тотнъм. Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен също са варианти за Марсиал, като се счита, че той е склонен да премине в парижкия клуб, където ще е покрай своята половинка и преди малко родената си дъщеричка.
Ivan Perisic targeted by Manchester United so they can offload out-of-favour Anthony Martial before transfer deadline | @DiscoMirrorhttps://t.co/vfugXx0qjV pic.twitter.com/or5W5wJ8V0
— Mirror Football (@MirrorFootball) July 27, 2018 С напредването на трансферния прозорец от британския отбор желаят първо да си обезпечат заместител на французина и тогава да го продадат. Крилото Иван Перишич е преди всичко в листата на Жозе Моуриньо за тази цел. Юнайтед към този момент се опита безрезултатно да го притегли през предишното лято, като след мощното му Световно състезание, цената на хърватина ще се е покачила още повече.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР