Отборът на Манчестър Юнайтед е на прага от отпадането от

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е на прага от отпадането от
Коментари Харесай

Да си спомним за перфектния мач срещу ПСЖ, призова мениджърът на Манчестър Юн

Отборът на Манчестър Юнайтед е на прага от отпадането от Купата на Лигата, откакто загуби с 1:3 като хазаин от Манчестър Сити в първата среща от полуфиналите. В сряда е реваншът на “Етихад”, в който “червените дяволи” ще би трябвало да надскочат себе си, с цел да продължат напред.

“Нуждаем се от съвършеното показване, с цел да надделеем най-малко с два гола при визитата на подобен мощен съперник”, съобщи мениджърът Оле Гунар Солскяер.

Регламентът на шампионата улеснява Юнайтед ненапълно, тъй като правилото за попадения на непознат терен не важи - т.е. и триумф с 2:0 ще свърши работа на “червените”. При тъждество в общия резултат след 90 минути в сряда вечер ще се премине непосредствено към осъществяване на дузпи. Полуфиналите са единствените борби от конкуренцията, в които спечелилият се дефинира в две срещи. Във финала обаче може да има продължения.
 Солскяер приказва за нападател, който от новия сезон щял да бъде на равнище
“Ние би трябвало да осъществяваме два гола повече - продължи Солскяер. - И в случай че това се случи, без значение по какъв начин би се случило, би било добре преди този момент ние да не сме позволили първи гол. На почивката на “Олд Трафорд” (б.р. - когато Сити водеше с 3:0) изглеждаше, че всичко към този момент е решено. Беше мъчно, само че успяхме да се върнем в дуела. Сега би трябвало да се върнем в спомените си и да се сетим за дуела с Пари Сен Жермен (б.р. - победа с 3:1 в Париж) от Шампионската лига през предишния сезон. И преди сме реализирали такива обрати против мощни съперници и това ни вдъхва очаквания. Вдъхва ни очаквания и това дерби против Сити през декември. (б.р. - когато Юнайтед завоюва с 2:1 на “Етихад”). В този клуб сме реализирали някои изключителни неща и за мен упоменатият мач против ПСЖ е доста добър образец по какъв начин можеш да заличиш пасив от два гола. Но е значимо ние да осъществяваме първи.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР