Отборът на Манчестър Сити допусна нова грешна стъпка във Висшата

...
Отборът на Манчестър Сити допусна нова грешна стъпка във Висшата
Коментари Харесай

Манчестър Сити с нова издънка, изостана сериозно от върха

Отборът на Манчестър Сити позволи нова неверна стъпка във Висшата лига, откакто загуби семейството си на Уулвърхемптън с 0:2 в мач от осмия кръг на шампионата.

Възпитаниците на Пеп Гуардиола не се показаха на нормалното равнище на „ Етихад “, като още през първото полувреме можеха да бъдат осъдени на контраофанзива, само че „ вълците “ пропуснаха няколко положителни обстановки. След почивката домакините натиснаха в търсене на гол, само че бяха попарени с две късни попадения на фланговия футболист Адама Траоре. По този метод Сити записа втората си загуба от началото на сезона и към този момент изостава с осем точки от водача Ливърпул, до момента в който Уулвс към този момент има актив от осем точки и се изкачи до 11-та позиция в класирането.

В различен мач от деня Челси продължи с положителните си изяви напоследък и победи Саутхемптън с 4:1 като посетител. Тами Ейбрахам и Мейсън Маунт дадоха два гола преднина на „ сините “ до 30-та минута, преди Дани Ингс да върне „ светците “ в мача. Възпитаниците на Франк Лампард обаче не се разколебаха и затвориха срещата с попадения на Н‘Голо Канте и Миши Батшуай. Челси към този момент е на петото място с 14 точки. Саутхемптън заема на 16-та позиция със 7 точки.

В различен мач от кръга Арсенал победи Борнемут с 1:0 вкъщи с гол на Давид Луис. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР