Отборът на Лутън Таун започна с поражение сезона в английската

...
Отборът на Лутън Таун започна с поражение сезона в английската
Коментари Харесай

Мениджърът на Лутън : Висшата лига ни показа, че е безпощадна

Отборът на Лутън Таун стартира с проваляне сезона в британската Висша лига след завръщането си в елита, губейки с 1:4 от Брайтън в първия кръг, а мениджърът Роб Едуардс съобщи, че отборът е бил разтресен.

" Мислех, че се държим в мача откакто изоставахме единствено с 0:1 на почивката и след това с 1:2, само че сами направихме неточности. Третият гол ни умъртви, а имахме благоприятни условия да почистим топката. Това е показателно за безпощадния темперамент на Висшата лига ", разяснява Едуардс след първия мач на Лутън в британския хайлайф от 31 години насам.
 Брайтън - Лутън 4:1 в мач от Висшата лига
Брайтън стартира сезона с предстояща победа над дилетант

" Чайките " надделяха Лутън с 4:1

" През първото полувреме изглеждахме солидни и нападателни, където трябваше. Но след това те надушиха кръв, а тимовете на това равнище в действителност са безпощадни. Заслужиха успеха, само че аз съм горделив с играчите си, защото имаме и позитиви и ще ставаме по-добри ", добави мениджърът на новака във Висшата лига.

" Сами си причинихме проблеми. Има елементи, които нормално не бъркаме. Трябва да се учим бързо ", приключи Роб Едуардс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР