Отборът на Лудогорец спечели важна точка от гостуването си на

...
Отборът на Лудогорец спечели важна точка от гостуването си на
Коментари Харесай

Лудогорец с ценна точка от гостуването в Москва

Отборът на Лудогорец завоюва значима точка от гостуването си на ЦСКА Москва, откакто срещата сред двата отбора от груповата фаза на Лига Европа приключи при тъждество 1:1.

Шампионите на България бяха записали две загуби от Еспаньол в последните си два мача от шампионата, само че се показаха солидно в столицата на Русия и заслужиха ремито. Двубоят бе равносилен, като домакините от ЦСКА има напълно лек териториален превес, само че „ орлите “ бяха рискови на контраофанзива и съумяха първи да нанесат своя удар в 66-та минута, когато Вандерсон бе открит в наказателното поле на противника с прецизен дълъг пас и смъкна по доста прецизен метод топката за Клаудиу Кешеру, който не сбърка от близка позиция и откри резултата. За Кешеру това бе четвърти гол в груповата фаза на Лига Европа. Възпитаниците на Виктор Гончаренко натиснаха в търсене на изравнителен гол и стигнаха до него в 76-та минута, когато след продължителна офанзива, Фьодор Чалов получи топката в дребното наказателно поле и преодоля Пламен Илиев за 1:1. В оставащите минути не паднаха повече попадение и двата отбора поделиха точките.

В другия мач от групата Ференцварош и Еспаньол направиха тъждество 2:2 в Будапеща, което остави Лудогорец на второ място в групата със седем точки. Това значи, че разградчани би трябвало да избегнат загубата при семейството си на Ференцварош в последния мач от групата, с цел да се класира за елиминационната фаза на шампионата. Еспаньол към този момент има 11 точки и си обезпечи първото място в групата, до момента в който ЦСКА ще приключи на последна позиция, откакто има единствено две точки след пет мача. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР