Отборът на Лудогорец се завърна от Милано след мача с

...
Отборът на Лудогорец се завърна от Милано след мача с
Коментари Харесай

Петричев: Горд съм с играчите, поздравявам ги

Отборът на Лудогорец се завърна от Милано след мача с Интер, който играха пред празен стадион . Отборът загуби от италианския отбор. Заради ковид се прибра незабавно след мача.

Направихме по-добър втори мач . Имаше няколко минутки, в които започнахме да мечтаем, само че за жалост, класата си сподели думата. Видяхте по какъв начин се разви мачът. Аз съм горделив с нашите футболисти. Искам да ги поздравя за цялостното им държание освен по време на мача, само че и по време за престоя. Поздравявам ги за дисциплината, за метода, по който подходиха, както и за разбирането. Горд съм с тях и си пожелаваме идващото лято да ни чака още една сполучлива еврокампания ”, разяснява изпълнителният шеф на „ Лудогорец ” Ангел Петричев.

„ Т ова, което ми прави усещане е, че ние подхождаме много по-сериозно към обстановката с ковид . При италианците е противоположното. Те да вземем за пример носят маски, когато човек е болен. Смятат, че с цел да носиш маска, би трябвало да си болен. Това е въпрос на метод на мислене. Ние спазихме безусловно всички рекомендации на българското държавно управление. Смятаме и по този начин да продължим през идващите дни, с цел да подсигуряваме на 100% сигурността на тима и на всички ”, сподели ще той.

Треньорът на Лудогорец Павел Върба пък си пожела среща с Интер в Шампионската лига . Специалистът приказва след провалянето с 1:2 от " нерадзурите " в Лига Европа.

" Мисля, че изиграхме един добър мач, поведохме в резултата, държахме се добре на терена, имахме благоприятни условия. Като цяло считам, че изиграхме добър мач. Недопустима неточност направихме при втория гол, Интер поведе, а имаше няколко секунди до края на полувремето. Държахме равнище и през второто полувреме, играхме добре, само че ни липсваше да вкараме втори гол. Интер справедливо продължава напред, само че ние играхме по-добре спрямо първия мач. Съжаляваме, че отпадаме от Лига Европа, само че отпадаме от един от най-хубавите тимове в Европа. Знаете, че този тим отпадна от групите на Шампионската лига. Ще бъда благополучен, в случай че идващия сезон се срещнем в Шампионската лига ", сподели Върба.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР