Отборът на Лудогорец официално представи тримата бразилски футболисти Нонато, Педро

...
Отборът на Лудогорец официално представи тримата бразилски футболисти Нонато, Педро
Коментари Харесай

Лудогорец представи тримата нови бразилци

Отборът на Лудогорец публично показа тримата бразилски футболисти Нонато, Педро Енрике и Педро Нареси, които бяха привлечени през предходната седмица.

И тримата позираха с екипа на разградчани паралелно до спортния шеф Георги Караманджуков, който разкри, че огромна роля за привличането на двама от тях е изиграл някогашният ментор на " орлите " Пауло Аутуори.

Караманджуков увери още, че новите футболисти се намират в добър игрови темп, като разкри още и за какво през последните години в Лудогорец не бяха привлечени толкоз доста играчи от Бразилия.

" Знаете, че за Лудогорец постоянно бразилците са били съществена част. Имаше един интервал, в който чисто финансово беше невероятно да притеглим футболисти от Южна Америка. За наслада, успяхме последните няколко години. Постигнахме преференциални финансови условия, които дават отговор на опциите им ", показа спортният шеф на " орлите ".

От тримата нови в тима само Нонато ще бъде разполагаем на наставника Анте Шимунджа за дуела против Рома довечера, защото разполага с италиански паспорт, до момента в който другите двама към момента чакат позволение за работа и пребиване на територията на България.

Нонато, който дойде в Разград от рима на Флуминензе, разказа като " стремително начало " шанса кариерата му в Лудогорец да започва с мач против Рома.

" Искам да кажа, че съм доста благополучен да съм тук. Ударно начало е да стартира против Рома, само че аз съм тук да оказа помощ на тима и да реализираме задачите. Играл съм против някои от момчетата (които са били част от Лудогорец в миналото). Разговарях с Пауло Аутуори ", показа Нонато, който играе като полузащитник.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР