Отборът на Лудогорец обяви програмата за шампионския двубой срещу Локомотив

...
Отборът на Лудогорец обяви програмата за шампионския двубой срещу Локомотив
Коментари Харесай

Лудогорец обяви програмата за шампионския мач

Отборът на Лудогорец разгласи програмата за шампионския дуел против Локомотив Пловдив. Срещата е тази събота, 08.05, от 17:45 часа на " Хювефарма Арена ". След края на срещата ще бъде връчена и десетата поредна купа за разградчани.

ПФК Лудогорец оповестява на уеб страницата си, че за шампионския мач с Локомотив (Пд) на следващия ден (8 май) " Хювефарма Арена " ще отвори порти в 16,00 ч. Мачът против " черно-белите " стартира в 17,45 ч. Веднага след края на дуела към 19,40 ч. ще бъдат оповестени имената на 10 фена, които ще завоюват награди в специфична лотария по случай десетата купа. Грандиозната гала, на която Лудогорец ще получи купата за десетата поредна купа и златните медали, стартира към 20,00 ч. и ще продължи до 20,30 ч. като кулминационната точка ще бъде турът на тима пред почитателите на " Хювефарма Арена ". Следва осъществяване на фолкдивата Галена, а в 20,45 ч. е началото на концерта на огромния босненски музикант и композитор Горан Брегович и оркестъра му, които ще забавляват почитателите на стадиона. Грандиозната вечер приключва със заря, която ще озари небето над Разград в 21,15 ч.

Клубът припомня, че в мача с Локомотив (Пд) Лудогорец за пръв път ще сложи звезда над емблемата си, символизираща десетте трофеи. Продажбата на билетите за мача Локомотив (Пд) продължава. Днес касата на улица " Васил Левски " ще работи до 18,30 ч. В деня на мача - от 10,30 ч. до 18,00 ч. В събота касата на бранш " Гости " отваря в 16,00 ч.

Цените на билетите за мача с Локомотив са следните:

Сектор " В " 3 и 4 блок - 15 лева

Сектор " В " 1,2,5,6 блок - 10 лева

Трибуна " Моци " - 8 лева

Сектор " Гости " - 8 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР