Отборът на Лудогорец излиза за втория си мач срещу уелския

Отборът на Лудогорец излиза за втория си мач срещу уелския ...

Разходка за Лудогорец или сериозен евромач?.

Отборът на Лудогорец излиза за втория си мач срещу уелския ТНС от третия квалификационен кръг на Лига Европа. "Орлите" спечелиха първия мач с убедителното 5:0 и задачата им на стадион "Рейскорс Граунд" изглежда протоколна. Наставникът Стойчо Стоев остави в Разград трима от основните футболисти на тима от началото на сезона - Антон Недялков, Жордан Икоко и Абел Анисе. Въпреки това наставникът е на мнение, че играчите му трябва да подходят сериозно към днешния двубой въпреки комфортния аванс.

“Вярно е, че за чисто като краен резултат едва ли ще има проблеми, но стремежът ми през тези дни бе да покажа на футболистите, а и да ги убедя, че всеки мач има значение. Най-малкото за имиджа на клуба”, обясни Стоев по време на пресконференцията пред двубоя.

Специалистът призна, че ще даде шанс за изява на част от футболистите, които до този момент са получавали по-малко възможност за игра. Вероятно на вратата ще започне Ренан, а пред него в защита Станислав Манолев, Рафаел Форстър, Козмин Моци и Сисиньо. В халфовата линия - Светослав Дяков, Стефан Баджи и малко по-напред Дан Битон. По крилата Джоди Лукоки и Вандерсон, а в атака Якуб Шверчок.

Ако не се получи грандиона изненада, Лудогорец ще се изправи срещу словенския Марибор в последния сблъсък преди груповата фаза на Лига Европа. Първият мач би трябвало да е след седмица в Разград, а реваншът седем дни по-късно.

Вероятен състав Лудогорец: Ренан, Манолев, Моци, Форстър, Сисиньо, Дяков, Баджи, Битон, Вандерсон, Лукоки, Шверчок.
Стадион:"Рейскорс Граунд
Начало: 20:30 часа

МИНУТА ПО МИНУТА Лига Европа 3 кръг, четвъртък 15 август ТНС 20:30предстои Лудогорец

Източник: sportal.bg