Отборът на Лудогорец и втородивизионния Спартак Варна играят при резултат

...
Отборът на Лудогорец и втородивизионния Спартак Варна играят при резултат
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Лудогорец - Спартак Вн 3:0, Спас Делев с два гола

Отборът на Лудогорец и втородивизионния Спартак Варна играят при резултат 3:0 в последната инспекция на разградчани преди подновяването на шампионата в efbet Лига. Срещата започва в 16:00 и може да я наблюдавате в директно в Gong.bg. И двата гола до този миг осъществя Спас Делев. Новото попълнение на първенците се разписа в 4-ата и 23-ата минути на срещата.



Двубоят в базата на Лудогорец „ Гнездо на орли” стартира чудесно за разградчани. Тимът на Анте Шимунджа започва мощно и още в 4-ата минута съумя да открие резултата. Игор Пластун откри чудесно Спас Делев в наказателното поле, а новото попълнение на първенците не срещна компликации да преодолее стража на гостите от Варна.

Разградчани продължиха да бъдат по-настоятелни и единствено няколко минути по-късно имаха нова отлична опция да се разпишат. Първо Доминик Янков опитва шанса си с обмислен удар от комфортна позиция, само че стражът Славов бе на мястото си и избави. Последваха нови два удара единствено в границите на две минути, дело на Рик Джонатан и Ихинио Марин, само че не съумяха да преодолеят вратаря на Спартак Варна.

Първият удар на сметката на гостите пристигна след четвърт час игра и бе дело на Виктор Митев, само че Серджио Падт не срещна компликации и избави.

В 23-ата минута Лудогорец удвои преднината си след нов гол на Спас Делев. След отлична офанзива на домакините, топката попадна в Рик Джонатан, който откри с точно подаване Делев, за който не остана нищо друго с изключение на да насочи топката в мрежата за 2:0.

В 27-ата минута Лудогорец бе доста покрай нов гол, само че вратарят на гостите още веднъж сподели класа. Доминик Янков изведе Рик Джонатан отдясно, той пое топката и стреля по диагонала, само че стражът на Спартак Варна парира изстрела и предотврати несъмнено попадение.

Резултатът стана типичен в 33-ата минута след нова показна офанзива от страна на домакините. Доминик Янков асистира за Каули Оливейра, който с удар от въздуха не остави шансове на Славов.

LIVE ЛУДОГОРЕЦ – СПАРТАК Външно наблюдение 3:0

1:0 Спас Делев 4', 2:0 Спас Делев 23', 3:0 Каули Оливейра 33'

Стадион: „ Гнездо на орли”, Разград

Лудогорец: Серджио Падт, Оливие Вердон, Игор Пластун, Жан Крничник, Илкер Будинов, Алекс Сантана, Доминик Янков, Каули Оливейра, Ихинио Марин, Рик Джонартан, Спас Делев

Старши треньор: Анте Шимунджа

Спартак Варна: Славов, Велислав Боев, Василев, Петър Патев, Архан Исуф, Веселин Любомиров, Цветан Илиев, Янчо Андреев Мехмед Сабри, Виктор Митев, Иван Колев.

Старши треньор: Васил Петров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР