Отборът на Лудогорец е близо до привличането на още един

...
Отборът на Лудогорец е близо до привличането на още един
Коментари Харесай

Лудогорец е много близо до привличането на още един футболист

Отборът на Лудогорец е покрай привличането на още един футболист. Това разкри шефът спортна администрация на клуба Георги Караманджуков по време на конференцията по представянето на Бърнард Текпетей. Босът на “орлите” също по този начин разкри, че се чака продажбата на някои играчи.

“Желанието на треньорския щаб бе да бъдат привлечени офанзивни футболисти. Скаутите дефинират няколко варианти, от които треньорите избират. Бернард бе един от първите ни разновидности. Имаше контракт за преотстъпване от Фортуна Дюселдорф, които имаха огромно предпочитание да го задържат, само че неговото бе да пристигна при нас, което бе водещо и главно. Той направи не малко взаимни отстъпки, с цел да е тук. Вече тренира, само че има няколко неща, които да се уточнят писмено и по-късно към този момент треньорския щаб ще взема решение по кое време да го използва”, сподели Караманджуков.

“Ще има хора, които си потеглят, само че никой няма да е като свободен сътрудник. Близо сме до още един футболист и се надяваме да го представим скоро. Ще взимаме единствено хора, които са на равнището и над равнището на актуалните. Търсим на поста централен нападател, само че и заради обстановката с Вандерсон, ще търсим и негов заместник”, сподели Караманджуков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР