Отборът на Ловеч 2018 спечели турнира по плажен футбол за

...
Отборът на Ловеч 2018 спечели турнира по плажен футбол за
Коментари Харесай

Спартак стана втори на турнир по плажен футбол за подрастващи в Шкорпиловци

Отборът на Ловеч 2018 завоюва шампионата по плажен футбол за подрастващи (родени 2005 и 2006 г.), който се организира в Шкорпиловци. В конкуренцията се включиха 7 тима, които изиграха общо 18 дуела до определянето на първенеца.

В сбълсъка за първото място отборът от " Града на люляците " победи с 6:2 Спартак (Варна). Малките " соколи " бяха водени от Димитър Трендафилов.

Бронзовите медали бяха извоювани от състава на Основно учебно заведение " Отец Паисий " (Русе), който надигра Черноморец (Балчик) с 6:2. Пети в крайното нареждане приключи Локомотив (Пловдив), следван от Суворово и Юнак (Варна).
Организаторите раздадоха и няколко самостоятелни награди. Призът за " феър плей " отиде при тима на Юнак. Тони Петков от Ловеч и Самуил Дечков от Спартак си поделиха вратарската статуетка, а Константин Павлов от " Отец Паисий " и Мартин Димитров от Ловеч са №1 при голмайсторите с по 13 попадения. " Купата на кмета на Долен Чифлик " бе връчена на капитана на ловешкия отбор от кметицата на Ловеч Корнелия Маринова.
Организаторите разкриха, че това е 11-о издание на конкуренцията, и си пожелаха следващата година да има повече шампионати по плажен футбол за подрастващи, а не както до момента - единствено в Русе и Шкорпиловци. По този метод, съгласно тях, повече деца ще се възпламенят по магията на атрактивния спорт.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР