Отборът на Лос Анджелис Лейкърс не започна участието си в

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс не започна участието си в
Коментари Харесай

ЛеБрон постави рекорд, подмина Коби и критикува себе си и Антъни Дейвис


Отборът на Лос Анджелис Лейкърс не стартира присъединяване си в плейофите по стремежи метод, само че суперзвездата на отбора ЛеБрон Джеймс може да се похвали с връх. Краля приключи с 23 точки, 17 битки и 16 асистенции при загубата на “езерняците” от Портланд с 93:100, трансформирайки се в единственият състезател в историята на плейофите с най-малко 20 точки, 15 битки и 15 асистенции в един мач.

LeBron James is the first player in history to record 20+ PTS, 15+ REB, and 15+ AST in a game.
— NBA.com/Stats (@nbastats)
Джеймс записа 24-ия си “трипъл-дабъл” в кариерата си в заключителната фаза на сезона, а 16-те асистенции са върховото му достижение в плейофите. Освен това, 35-годишният деец записва общо 22-рия си “трипъл-дабъл” с екипа на Лейкърс, подминавайки починалата легенда Коби Брайънт за третото място във безконечната ранглиста на организацията.

LeBron passed Kobe for third-most triple-doubles in Lakers history (includes regular season and playoffs).

22
21
— ESPN (@espn)
Все отново ЛеБрон не беше удовлетворен както от себе си, по този начин и от съотборника си Антъни Дейвис. Двамата пропуснаха общо четири пъти от наказателната линия в заключителните моменти на четвъртата част. “Не е обикновено Ей Ди да пропусне два следващи наказателни. Аз също пропуснах. Той стреля извънредно добре, несъмнено не го чаках от него. Трябва да се оправяме по-добре, това са лесни точки. Като двамата водачи на тима, ние би трябвало да материализираме тези възможности”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР