Отборът на Лос Анджелис Клипърс в периода от 2012 г.

...
Отборът на Лос Анджелис Клипърс в периода от 2012 г.
Коментари Харесай

Дребнавостта и тесногръдието са провалили Лоб Сити Клипърс, заяви Джей Джей Редик

Отборът на Лос Анджелис Клипърс в интервала от 2012 година до 2017 година бе един от най-вълнуващите отбори за гледане. Мощните забивки на ДиАндре Джордан и Блейк Грифин, тройките на Джей Джей Редик и невероятните пасове на Крис Пол утвърдиха Клипърс като един от топ тимовете в НБА. Тимът от Ел Ей завоюва по над 50 дуела във всеки един от петте сезона, само че в плейофите катастрофираха на три пъти в първи кръг и два пъти във втори. Именно Редик, който сега играе в Ню Орлиънс Пеликанс, показа, че тесногръдието и пасивната настъпателност са провалили опитите на Клипърс да се доберат до купата.

" Извън паркета всички ненапълно се разбираха, само че тогава имаше толкоз еснафщина у всеки. Имаше го това тесногръдство. Странно е да мислим какъв капацитет имахме и в последна сметка по какъв начин той дерайлира поради тази еснафщина. Това теснгръдие като че ли бе от равнището на Доналд Тръмп ", показа Редик.

pic.twitter.com/mc703uuSqZ
— Dennis WINdsey (@UtahJazz6Man) April 12, 2020 " Мисля, че най-големият проблем бе пасивната настъпателност. Не знам дали се мразехме, само че мисля, че беше по този начин, до момента в който играехме дружно. Не беше нещо от рода на " О, ненавиждам го този човек ", беше просто пасивна настъпателност ", добавя още стрелецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР